!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

Nytt design og det i siste (martemora99)

Nytt design og det i sisteHeihei♥

 Som dere ser har jeg endret design, var ikke fronøyd med det sisst + at jeg fikk aldri til noe bra header, så det var på tide! Men nå må jeg virkelig begynne å skjerpe meg med denne bloggingen, jeg beklager så mye for null blogging. Men grunnen for det er vell at jeg ikke har tid! Nå som jeg har begynt på ungdomsskole setter de høyere krav og det krever mer tid, lekser og prøver. 

I den siste tiden som jeg har blogget har det egentlig ikke skjedd så mye. Vi har jo hatt noen prøver og fått igjen karakterkorte, fikk sån helt passe, men skal skjerpe meg enda mer nå! Har jo gått i et halv år på undomsskolen føles ut som jeg begynte igår! tiden flyr. Men nokk om skole!

Igår var jeg på bursdag hos Thea, og det var kjempekorselig. Vi så også en film, Ted og den var kjempe morsom, så den anbefaler jeg dere altså! Vi pratet,lo og hadde det utrolig morsomt. Kan legge ut noen bilder! Det er det Stine Blekkan som har tatt og hentet fra hennes blogg http://stineelb.blogg.no  

Ellers så hadde vi ball forige tordag, noe som var kjmpeartig, knallbra musikk og DJ!:)  Kan legge ut bilder og video senere! 

 

Men nå skal jeg prøve og sove, så skal jeg prøve å få tid til og blogge mer imorgen!:) 

 • 2 kommentarer


  Stine L. Blekkan06.02.2013 kl.18:04

  Kjempe fin blogg du har! Stå på vidre <3 Så fine bilder, hihi!

  koselig med en kommentar tilbake;)
  martemora9907.02.2013 kl.00:08

  Stine L. Blekkan: Tusen takk snuppsi <3

  Skriv en ny kommentar

  hits