martemora99 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

New colorHeihei!
Har ikke skjedd så mye i siste. Men jeg kommer til å blogge når jeg har lyst å inspirasjon.

Men som jeg skrev har jeg farget håre, og er kjempefornøyd. Bilde et tatt rett etter jeg farget det, så er litt lysere nå!?

Hva synes dere? Jeg ble ihvertfall fornøyd:-)

 • Video og Justin Bieber  Heisann♥

  Nå begynner det å bli en stund siden jeg bogget! Men har skjedd litt siden sist. Har farget hårte og vært på beste konserten til JUSTIN BIEBER♥ Tenkte å blogge om det senere ikveld hvis jeg får tid, og lage en innkjøpsvide fra Oslo. Kommer også bilde av hvilken farge jeg har på håret!:)
 • NULL MOTIVASJON!  Overskriften forklarer vell alt! Jeg har rett og slett null motivasjon til hva jeg skal blogge om. Det blir liksom det samme hver dag, får ingen kommentarer! Derfor så tror ejg at jeg tar en liten bloggpause til jeg får motivasjon. Imens kan dere jo kommentere hva ejg kan blogge om. Jeg vet ikke hvorr lenge jeg tar en pause, men til jeg får motivasjon og inspirasjonen tilbake♥

 • påskeferie!!!  Hallo alle sammen♥ 

  Vart ikke noe blogging fra meg de siste to dagene, men jeg har vært på hytta også fannt ikke jeg nettbrikken! Jeg tenkte egentlig å spille inn en video også, men da ble det ikke noe av det heller! Blir ingen bilder enå siden jeg er på låne pc`n og bildene er på min så kan kanskje komme med noen bilder fra det siste og en video. Kanskje jeg lager må gjøre videoen i morgen, så kom med flere forslag! Nå har jeg tenkt å se en film før jeg kankje legger meg.

 • Må gjøre video!  Åhh, endelig påskeferie. På fredagen så var klassen min å så identity thief på kino, siden vi ikke fikk se hobbiten for en stund med resten av klassen! Og den var veldig bra så anbefaler den. Er også veldig glad for at vi ikke fikk se hobbiten siden vi fikk dra på butikken før kinoen og kjøppe gideri og energi drikke og brus :)


  Jeg tenkte og ha en må gjøre video snart, så bare kom med forslag! Også må jeg spøre noen som vil gjøre det med meg da! Så kommenter om du vil gjøre det med meg! Så kanskje du blir med!:)


 • Video  Her kommer videoen som Sigrid laget til meg♥

   

 • Bursdag!  Heihei!♥

  Idag har jeg hatt en kjempefin dag på skolen, viste frem filmprosjekte som vi har jobbet med. Tenkten jeg skulle legge den ut på youtube, men det fikk jeg ikke til, siden det var noe feil!

  Jeg har også bursdag idag, si fikk muffins av Sigrid!:) Har også fått mye gratulasjoner! Så tusen takk for det alle sammen♥ Tror det kommer en video senere ikveld som Sigrid tok igår:) Så det jeg fikk i bursdagsgave av mamma pappa og storebror kanskje!:)

   

  -Marte♥

 • heihei!  Hei alle sammen! Har ikke blogget i det siste fordi jeg ikke vet helt hva jeg skal blogge om. Det blir jo bare det sammen hver dage å det er jo ikke noe artig å lese om?! Åså er det ingen som kommenterer... Men idag har jeg kjøpt meg kamerastativ! blir også veldig lite bilder fremmover siden begge pc`ne mine er til reperasjon så da har jeg bare lånepc! Blir kanskje noe mobilblogging med bilder da! Hvis dere har noe forslag til hva jeg kan blogge om så legg igjen en kommentar!♥

  Nå tenkte jeg å se en film på netflix før jeg legger meg.

   

  -Marte

 • ...  Hei♥

  Veldig kreativ overskrift?! Hater virkelig det siden jeg ikke finner på noe bra! Har glemmt bloggen helt i de siste dagene.Men dette blir et kjappt innlegg

  I morgen har vi skidag med 9`ende. Og jeg som hater ski! Skal prøve å få ta noen bilde. Så nå skal jeg legge meg!

 • svar på spørsmålsrunden!  Her er svarene fra spørsmålsrunden!

  Ta den på 1080HD for bedre kvalitet!

 • Les mer i arkivet April 2013 Mars 2013 Februar 2013
  hits