martemora99 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

!!!Kreativ overskrift! Men jeg har sagt at jeg skulle svare på spørsmålsrunden, men det har jeg rett og slett ikke fått til. Har hatt det så "travelt" i dag å i går. Måtte øve på naturfagsprøve i går som vi hadde i dag. Den gikk faktisk KJEMPEBRA:) Så idag har jeg måtte øve til RLE prøve som jeg skal gjøre imorgen, de andre tok den før vinterferien, men da var jeg syk, og på fredag så har vi samfunnsfagsprøve, og torsdag har vi innlevering. Vi må tegne en tegneserie med minst 4 ruter! Bare ett ord å si om det KJEDELIG!!!!

Men jeg skal prøve å svare på spørsmålene iløpet av helgen. Så da kan dere fortsette å stille spørsmål. Nå skal jeg prøve å legge meg å sove.
 • Spørsmålsrunde!  I morgen tror jeg at jeg skal svare på spørsmålsrunden. Skal ihvertfall spille inn svarene hvis jeg rekker det:) Så kan si at jeg avslutterspørsmålsrunden klokka 16:00. 

  Idag har jeg ikke gjort så mye. Har ryddet litt mer på rommet, så det eneste som mangle nå er å rydde i skoffer, og henge opp ei hylle. Så det blir vell bra når jeg blir ferdig:) 

  Slenger med et bilde av meg Hedda og Sigrid♥

 • Bilder fra dagen idag:)  Idag har jeg hatt en kjempefin dag. Mamma vart spurt om jeg å hun kunne komme til ei veninne av hun på sån utedag som dere vet. Og det var kjææmpekorselig. Jeg fikk låne slalomski, så vi tok tak i et tau så vi fikk fart fra scooteren. Også gjorde vi akuratt det samme med rattkjelke. Mamma satte tilogme på rattkjelke. Tok faktisk mange bilder.

   
  Håper dere likte bildene♥

 • IKEA!  Ja, overskrifta forteller vell alt. Idag har jeg ikke gjort så mye, mne når mamma kom hjem fra jobb kom mormor og morfar for å spie middag hos oss. Hjemelaga pizza som jeg lagte, vart kjempegodt. Etter det dro jeg mamma og mormor på IKEA en tur. Tenkte å legge ut en inkjøpsvideo nå, men den la jeg inn på andre pcn, så logget jeg av å logget på den her! Tenkte ikke å legge den inn først! SMAART! Nå tenkte jeg meg å legge meg siden i morgen/idag er nemmelig jeg og mamma bedt bort til ei veninna av mamma på scooter kjøring på ørkeren som de har osv, og hun har 2 gutten som er et år mindre enn meg og et som er et åt større en meg, så det blir sikkert kjempeartig og korselg. Skal ha med meg karerae mitt så mamma får kanskje til og ta noen bilder.

  HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN! DEN AVSLUTTER CA I MIDEN AV NESTE UKE ELLER TIL NESTE HELG!!!
 • update  Heihei♥ Vært litt lite blogging i det siste. Men har rett å slett ikke rukket det, åså har jeg heller ikke hatt noe inspirasjon om hva jeg ska blogge om. 

  Fra frdag til mandag har jeg vært på hytta, og da sitter jeg ikke så mye på pcn. Men har tatt noen bilder som jeg kan komme med senere. Men igår var jeg mormor, morfar og søskenbarne mitt Tobias på Rørosmartnan, noe som var veldig korselig. Jeg hadde med meg speilreklekskamerae, men det ble igjn i bila, så ble ikke tatt å mange bilder. Ble bare tatt noen fra da vi kjørt til og fra. Jeg kjøpte meg noe, men kan jo ta bilder av det så det får dere se senere;) Kommer desverre ikke noen bilder nå siden jeg ikke har ført over bildene til pcn.

  Men nå skal jeg spise litt åså se om jeg finner en film å se.

  Q: Har dere noen forslag til hva jeg kan blogge om?

  Q: Husk spørsmålsrunden!!! 

 • outfit+andre bilder  Hei♥ Nå skal jeg legge ut bildene jeg har tatt idag, er ikke så mange, men noen. Er jo ikke så god enda, men blir vell bedre etterhvert:)

  Idag på skolen hadde vi norsk prøve! Vi gjorde den på oc, så vi fikk karakteren med en gang. Så jeg fikk -5. Så det er jeg ganske fornøyd med:) Ellers idag skal jeg på dans.


   

  DAGENS OUTFIT!
  Hettegenser SYDEN Bukse CUBUS

  Hva synes dere om bildene? 

  Husk å still spørsmål til spørsmålsrunden! Vet ikke helt når jeg skal svare på de, men kommer beskjed når jeg vet det! Ha en fin dag vidre, så kanskje jeg får til et innlegg senere idag.

  -Marte

 • CANON EOS 600D!  HEIHEI♥ Idag er det Mandag. Jeg synes det er en av de værste dagen i uka! Idag hadde vi fortsettelse på matteprøven, siden vi ikke fikk gjøre den ferdig på fredag. Noe som var kjempebra, vi hadde 4 oppgaver, og jeg hadde gjort to av de oppgavene, men merket av jeg hadde gjort noen småfeil som jeg fikk rettet opp i. Synes faktisk det gikk kjempebra!

  Når klokken var 2045 dro jeg og mamma på lefdal, siden jeg har leeeenge ønsket meg et speilreflektkamera! Så da dro vi og kjøpte det! JIPPI, så nå er jeg kjempeglad, og har ingen unskylding med å komme men når det gjels bilder nå. Jeg kjøpte pakkepris, og da var det med fjernkontroll + batteri.

  Nå skal jeg legge meg, så skal prøve og rekke og blogge. Og da kommer det sefølgelig med bilder :)♥

 • Bilder  Hei! Nå kommer bildene. Husk og stille spørsmål til spørsmålsrunden!:)


  Q: Kan dere komme med tips til hva jeg kan blogg om? • Spørsmålsrunde  Heihei!

  Skal prøve å legge ut bildene som jeg låfte iløpet av helgen. Har ikke rukket det siden vi har hatt matte og spanskprøve som jeg harr måtte øve på!

  Men jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde, og denne gangen LOVER jeg å svare på spørsmålene. Men husk at det finnes grenser til hva dere spør om, så kanskje jeg svarer på video;)
 • iHOLA!  Heihei♥

  Veldig kreativ overskrift! Tenkte jeg skulle blogge litt nå siden jeg ikke rakk det igår og tiligere idag. Var på dans og øvde på prøve igår, og tiligere idag har jeg også øvd på spansk og matte prøve, siden vi har det imorgen og på fredag har vi musikkprøve, så det er veldig mye prøver fortiden. Nå tror jeg at jeg skal legge meg snart hvis jeg får til og sove!

  Kommer ingen bilder nå, men skal lage et innlegg imorgen med litt bilder fra tiden jeg ikke har blogget. Men jeg har instagram som jeg legger ut bilder på, Så følg meg Marteriseth

  Nattinatt♥

 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Desember 2012
  hits