martemora99 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

prøve!GOD MORGEN♥

Idag så har vi første prøve med karakterer på! Vi har samfunnskap, og har om demokrati og litt sån. Gruer med litt, men håper på at det går bra! wish me luck

Tror det blir litt dårlig blogging fra meg i neste uke også, for da har vi prøve i norsk! Vil jo ha brae karakterier! Men nå skal jeg spise og ordne meg for og ta bussen og møte Ida♥

 • skole  Hallo!

  Dette blir et kort innlegg. Nå skal jeg snart gå til skolen.

   Idag har vi noeks>2.fr.språk jeg har spans>matte>engelsk>valgfag. På valgfag har jeg produksjon av varer og tjenester tror jeg det heter! Det er ganske artig.

  Men det blir ikke så mange bilder på bloggen ennda, fordi jeg greide og knuse skjermen på htc`en min:( Så jeg har sende den inn, men det korstet 2100kr for og skifte skjerm, så da var det bedre og kjøpe ny telefon istede. Så jeg har en lånetelefon som er huawei, dritttelefon! Så jeg ønsker meg samsung galaxy s2, så jeg skal kanskje kjøpe meg det:))
 • Bilder  HALLO!

  Nå kommer noen bilder fra ikveld♥

   

  Haha, vi har flira my ikveld<3

  Blogges<3

 • SLEEPOVER  Hallo♥

  No ligg Sigrid ver hoss meg, korselig♥ Jeg kommer kanskje til og bogge senere ikveld, vet ikke ennda!:)
 • Tyrkia video  Hallo♥

  Idag har vi ikke gjort så mye på skolen, først hadde vi nasjonalprøvi i norsk så dro vi på rådhuset og så KON TIKI. Det var hele gus. Filmen var engentlig bra!

  Men nå har jeg lasta ned videoen, håper dere likte den:) Kommenter hvis dere likte den♥

   

   

 • Header  Som dere sikkert ser så har jeg ikke noe header, så jeg lurte på om noen kan lage en header til meg med disse bildene?:

  Headeren på være på størelse 825x500 pixler

  Hvis du er så snill og kan kage header til meg så send den på mail: marte-er@hotmail.com For de som gjør det TUSEN TAKK♥ 

   
   

 • Video!  Hallo:)

  Æ har ikke rukke å lasta innpå videoen på youtube ennda, men ska prøv å gjør det i morgen eller overmorgen;) 

  Jeg kan derverre ikke låve blogging vær dag, pga lekse og skole... Men jeg skal prøve å blogge så ofte jeg kan;)

   

  Marte

 • NULL BLOGGING!  Hei♥

  Overskriften sier vell alt! Det har vært 0 blogging fra meg på snart 2 måneder, men det har vært sommerferie og jeg har ikke hatt noen ideer til hva jeg skulla blogge om. Så da har jeg hatt en "liten" bloggpause!

  Men i sommerferien har jeg vært på hytten i nesten 3 uker. Så har niw dratt hjem til Thailand, åså har jeg og mamma vært i Tyrkia i Alanya i 1 uke(: Det var veldig korselig. Det er en veldig fin plass som jeg anbefaler, vi dro dit den 29 juli og dro hjem 5 august. når vi var der så var det spn hetebølge, det lå mellom 40 til nesten 50 grader i sola :)) Veldig deilig. Jeg kan legge ut bilder fra det senere. Den sisste dagen på stranda så møtte vi en veninne fra mamma men 2 unger som var litt eldre enn meg. Thomas og Andreas(: Det var veldig korselig, og senere på kvelden dro vi og spiste sammen, men da var Hanne og Karoline med også, det er veninnene til brorenn min, det var kjempekorselig.Da spiste vi på ynglyns resturanten min:)) 

  Så har jeg begynnt på ungdomsskolen. Det var faktisk veldig artig♥

  Men nå må jeg stikke til Ida, så skal vi ta buss. Men skal lage et innlegg når jeg kommer hjem fra skolen hvis jeg rekker dett:) Blogge♥

   

  -Marte♥

 • Les mer i arkivet Desember 2012 Oktober 2012 September 2012
  hits