martemora99 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

NattaHeihei :) 

Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt. Til julegave fikk jeh kjempemye fint. Byttet 1 genser og 1 skjerf som jeg ikke likte så godt, men ellers var jeg fornøyd. 

Så for noen dages siden kjøpte jeg meg en ny mobil :) Samsung galaxy s2 som er svart, så den er jeg veldig fornøyd med! 


Nå snakker jeg med en kompis på skype, kjempekorselig!;) Er ikke noe trøtt enda, så blir vell opp en stund til ;) Hvis noen vil snakke til meg så kik eller snapp meg ;) Marteriseth.


 • God jul  Hallo alle søte lesere!

  God jul! Orket ikke å blogge, siden jeg har hvert syk og er litt forkjøla nå. Sitter å bare hoster. Men det var veldig korselig på julaften da. Tok ikke noe bilder var jo syk så lå bare på sofan. 

  Skal bare slappe av resten av julen å!

 • ønskeliste til jul!  1. Canon EOS 600D

  2.  iPhone 5 

   

  3. Too faced chocolate soleil♥

  4. Penger

  5. Justin bieber hoodie

    

   


 • Grunnen til at jeg ikke har blogget  Hehei.

  Nå er det lenge siden jeg har blogget, mne grunnen til det er for at jeg rett og slett ikke har hatt tid til og blogge. Jeg går på ungdomsskolen og da er det mere lekser prøver innlevering osv... Jeg skal prøve å skjerpe meg, men kan ikke love noe.

  Nå er det juleferie og det er utrolig godt. kjenner det blir godt å ha fri i nesten 2 uker. Sove lenge ikke skole lekser. Kan vise dere litt bilder i det siste senere, men jeg legger ut bilder på instagram så følg meg der: marteriseth. 

  Kan prøve og lage sånn hva jeg ønsker meg til jul senere.

   

   

 • Les mer i arkivet Desember 2012 Oktober 2012 September 2012
  hits